Com a empresari i representant de la Cambra de Comerç us voldria encoratjar, en aquesta nova etapa de comunicació digital, per a que pugueu aconseguir nous objectius i ser -en definitiva- la “punta de llança” de les reivindicacions sòcio-econòmiques del nostre territori.

La irrupció d’Internet ha modificat parcialment el món dels mitjans de comunicació i a la vegada el comportament dels seus usuaris, l’aquí i ara cada vegada guanya més força, la informació directa, l’impacte immediat de les noticies locals i territorials que ara en la digitalització penetra per tots els racons.

Desitgem que aquest nova experiència acabi essent un mitjà de referència, aprofitant les grans possibilitats d’interacció massiva que ens ofereix Internet, amb la participació lectora mitjançant fòrums i comentaris, guanyant en rellevància amb les principals seccions d’actualitat política, economia, empresarial i internacional de les Terres de l’Ebre, sense deixar de banda la cultura, els esports i la societat en general.

Des de la Cambra de Comerç de Tortosa estem convençuts que aquest nou projecte es convertirà en altaveu del territori, aconseguirà els objectius perseguits i complementarà l’oferta comunicativa -juntament amb el Setmanari i el Canal televisiu- d’aquest important grup de professionals de la demarcació.

Enhorabona, endavant i per molt d’anys !!!!

President de la Cambra de Comerç de Tortosa.