TORTOSA CAPITAL DE LA CULTURA CATALANA 2021

 

Tortosa serà capital de la Cultura Catalana de l’any 2021. Aquest matí s’ha anunciat la decisió de l’organització que també ha nomenat el Vendrell pel 2020. Aquesta cita portarà a la capital del Baix Ebre desenes d’actes i espectacles amb l’objectiu de difondre i donar prestigi a la cultura en llengua catalana.

MANIFESTACIONS PER LA IGUALTAT FEMENINA

 

Els sindicats es manifesten per la igualtat femenina, la pujada de les pensions i la millora dels salaris. Aquest 1 de maig, dia dels treballadors, les últimes actuacions judicials, com la polèmica sentència de la Manada o l’empresonament de polítics, també ha marcat les dos manifestacions convocades a Tortosa.

MERITXELL ROIGÉ ENCAPÇALA LA LLISTA DEL PdeCAT

 

Meritxell Roigé confirma la candidatura per encapçalar la llista del Partit Demòcrata a l’alcaldia de Tortosa a les municipals de l’any que ve. El PDeCAT ha iniciat el procés de primàries, que culminarà dilluns 14 amb la designació de Roigé com a alcaldable.

 

EL FUTBOL SALA AMPOSTÍ PUJA DE CATEGORIA

 

L’equip ampostí de futbol sala jugarà la pròxima temporada a tercera divisió nacional. Aquest cap de setmana s’ha proclamat campió de la divisió d’honor quan encara queden tres jornades per disputar, un fet que li garanteix l’ascens de categoria. Dissabte van guanyar a casa per 6 a 2.

EN MARXA EL FESTIVAL TERRES CATALUNYA

 

Aquest dimecres ha començat a Tortosa el festival de cinema de turisme Terres Catalunya. El certamen compta amb la participació d’un centenar de produccions audiovisuals, arribades de 18 països diferents. Fins dissabte les projectaran de manera gratuïta per al públic a l’auditori, i en una sessió especial divendres al mercat municipal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.