L’alcaldessa de Tortosa mostra novament la màxima confiança en els treballadors dels hospitals de titularitat municipal, i també en el conseller delegat del GESAT, Pere Panisello. Meritxell Roigé s’hi ha referit en una entrevista a Canal Terres de l’Ebre en la qual ha mantingut la “màxima confiança” cap a l’exalcalde de Jesús, en relació a la investigació dels Mossos sobre unes suposades contractacions irregulars a l’hospital de la Santa Creu i la Clínica Terres de l’Ebre.

Roigé ha remacat que Panisello és un “exemple” de servei públic, que fa aquesta tasca sense percebre’n cap remuneració ja que està jubilat. Ho fa, diu, perquè és “un gran coneixedor de l’àmbit sanitari” i dels dos hospitals que formen part del GESAT.

Per tot plegat descarta substituir-lo del càrrec de conseller delegat perquè, a hores d’ara, “no hi ha res que demostre que no s’han fet bé les coses”.

Periodista.