Vinebre acollirà aquest dissabte a les 18 h, a la plaça de Ca Don Joan de Vinebre l’acte de lliurament del Premi Ribera d’Ebre de Poesia Recitada. Un total de deu poetes finalistes recitaran els seus poemes i el públic assistent votarà el guanyador del Premi Popular. També es lliurarà el Premi del Jurat al millor poema. El festival estarà amenitzat amb la música del Quartet de corda de l’Escola de Música de Móra d’Ebre i el públic podrà gaudir d’una degustació de la cervesa artesana de Vinebre L’Anjub.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre