L’any 2011, tot i que alguns ho estiren fins l’any 2007, la crisi econòmica va esclatar amb tota la seva força i va dur les seves greus conseqüències a les nostres contrades. Avui, uns quants anys després, les persones que estem al capdavant de les institucions públiques podem començar a dir als nostres convilatans, amb la boca petita, que sembla que la situació torna a redreçar-se.

Un dels sectors que es va veure profundament afectat per aquesta situació i que va haver de canviar la forma de procedir va ser el de la premsa en qualsevol de les seves formes: escrita, ràdio i televisió. Per això, que el grup Ebre Digital SL i la seva capçalera a internet www.ebredigital.cat facin una aposta econòmica per modernitzar la seva imatge i renovar els seus continguts es motiu de doble celebració.

En primer lloc, és un motiu d’alegria perquè una empresa radicada a les Terres de l’Ebre, amb pensament i sentiment ebrenc, genera un augment del negoci al territori. Ja sols per això, tots n’hauríem d’estar contents. I en segon lloc, com a polític, és un motiu de joia que un mitjà de comunicació com www.ebredigital.cat es reivindiqui independent. Els que estem fent de polític hem de entendre i aprendre a acceptar que els mitjans de comunicació juguen una feina vital en la fiscalització d’allò que s’anomena “lo públic” i en la defensa de la llibertat d’expressió.

Per aquests dos motius tots, ciutadans i polítics, hem de celebrar aquesta nova aposta pel territori i per la llibertat a les Terres de l’Ebre. Moltes felicitats i per molts anys, Ebredigital.cat

Alcalde de Móra d’Ebre.