El regidor i portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Tortosa, Xavi Rodríguez, ha reconegut que s’estan fent coses molt bé en l’àmbit del turisme a Tortosa, un sector pel qual l’equip de govern està apostant molt fort per posar la ciutat al mapa. Així i tot, Rodríguez diu que, “el problema de fons de Tortosa no s’arregla només potenciant el turisme, ja que pensem que no és suficient motor per a compensar totes les pèrdues que estem patint en l’àmbit industrial i de petit comerç”.
Xavier Rodríguez opina també, sobre el paper de Tortosa com a referent de les Terres de l’Ebre. Pel portaveu de la CUP, “la celebració dels World Sport Games és un bon exemple del que hauria de ser Tortosa per a les Terres de l’Ebre. Al mateix temps que ciutat de referència i capital, hauria de ser generosa i compartir projectes i expectatives amb la resta del territori”, referint-se que aquest esdeveniment portarà molts visitants a la ciutat, però també a altres indrets de les Terres de l’Ebre.
Rodríguez, no va avançar si la CUP es presentarà a les pròximes eleccions municipals a Tortosa, però sí que va deixar clar que ell no seguirà.