Programa especial de ‘Som el que mengem’ a Firabril 2018 del Perelló, on els millors xefs del nostre territori van realitzar un showcooking en directe per tots els assistents a la Fira. En aquesta ocasió la xef Lluica Castaño (Restaurant La Musclera – Amposta) ens prepara unes ostres amb sake.
Showcooking Firabril 2018: Restaurant La Musclera (Amposta)
Accepta la política de privacitat abans de comentar
El sistema de comentaris d'aquest web funciona amb Facebook. Aquest sistema recull la teva adreça IP, l'agent d'usuari del teu navegador, guarda i llegeix cookies al teu navegador, afegeix dades de seguiment addicionals, i monitoritza la teva interacció amb la interfície per comentar, incloent relacionar el teu compte de Facebook amb qualsevol acció que facis dins de la interfície (per exemple: "fer m'agrada" al comentari d'algú altre, contestar a un altre comentari) mentre tinguis la sessió iniciada a Facebook. Per a més informació sobre com s'emprarà aquesta informació, si us plau, consulta la política de privacitat de Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update.
Acceptar Rebutjar