Programa especial de ‘Som el que mengem’ a Firabril 2018 del Perelló, on els millors xefs del nostre territori van realitzar un showcooking en directe per tots els assistents a la Fira. En aquesta ocasió el xef Joan Forcadell (Restaurant Julivert – Tortosa) ens prepara un llom de conill amb mel.
Showcooking Firabril 2018: Restaurant Julivert (Tortosa)
Accepta la política de privacitat abans de comentar
El sistema de comentaris d'aquest web funciona amb Facebook. Aquest sistema recull la teva adreça IP, l'agent d'usuari del teu navegador, guarda i llegeix cookies al teu navegador, afegeix dades de seguiment addicionals, i monitoritza la teva interacció amb la interfície per comentar, incloent relacionar el teu compte de Facebook amb qualsevol acció que facis dins de la interfície (per exemple: "fer m'agrada" al comentari d'algú altre, contestar a un altre comentari) mentre tinguis la sessió iniciada a Facebook. Per a més informació sobre com s'emprarà aquesta informació, si us plau, consulta la política de privacitat de Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update.
Acceptar Rebutjar