Els creadors del joc ‘Descobreix les Terres de l’Ebre’ estan treballant amb una nova edició del joc ambientada en la Batalla de l’Ebre, coincidint que enguany es compleixen 80 anys. Abans, però, han presentat el llibre que explica les històries dels personatges del joc: ‘Ebre, relats d’una batalla’. Són 16 històries escrites per 21 autors del territori.

Els relats fan ficció de diferents punts de vista de la guerra. Un soldat de la lleva del biberó, una miliciana, una dona que es queda a la rereguarda… Una altra forma d’explicar la batalla de l’Ebre.

El catedràtic Josep Maria Solé i Sabaté, un dels grans experts en la Guerra Civil, va ser un dels ponents de la presentació, que va tenir lloc aquest dimarts. El Conseller de Cultura, Lluís Puig, també va ser present des de Brussel·les a través d’un vídeo enregistrat. El llibre es pot trobar a la majoria de llibreries del territori.

Periodista.