Els professionals que conformeu l’empresa Ebre Digital SL heu demostrat sobradament la vostra capacitat d’emprenedoria, d’adaptació als canvis socials i d’implementació de novetats tecnològiques. Unes capacitats, personals i professionals, que us han portat a convertir-vos en un dels mitjans de comunicació de referència a les Terres de l’Ebre.

Ara aposteu novament per introduir nous canvis al diari digital web Ebredigital.cat que, de ben segur, facilitaran a tota la ciutadania un accés més ràpid, àgil i directe de la informació dels nostres pobles, de la nostra gent, del nostre país.

Aprofito aquesta bona nova per felicitar-vos per la vostra trajectòria i, alhora, us encoratjo a seguir aquest camí de la innovació, la professionalitat i el servei al nostre territori.

Alcalde de Sant Carles de la Ràpita.