Més de 800 alumnes d’una vintena de centres educatius del Baix Ebre s’han aplegat a Tortosa per participar en la sexta Diada Poliesportiva de la comarca. L’activitat s’emmarca per celebrar el dia mundial de l’activitat física i té com objectiu gaudir de l’esport i potenciar un estil de vida saludable entre els joves.

La jornada, que compta amb la participació de 18 centres escolars del Baix Ebre, i  alumnes de 6è de primària i 1r d’ESO, s’ha iniciat a les 9.45 h fins les 14 h. Els alumnes de primària han encetat la diada, amb franges de 20 minuts i rotacions per les 12 estacions de diversos esports, alguns tradicionals com les bitlles i d’altres poliesportius com futbol, rem, judo o minibàsquet i minihandbol. I, seguidament, a partir de les 12.00h, l’ESO ha dut a terme les activitats programades també amb franges de 20’ i rotacions per les 12 estacions d’esports.

Aquesta Diada està organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre, amb el suport i l’impuls dels Serveis Territorials d’Ensenyament i de Salut i de la Representació Territorial de l’Esport; amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa; del Grau Universitari de CAFE EUSES URV – Campus Terres de l’Ebre; dels cicles formatius de CAFE i de CAFEM de l’Institut de Tecnificació d’Amposta i de diverses entitats esportives de Tortosa.