LES TERRES DE L’EBRE ES MANIFESTEN CONTRA ELS EMPRESONAMENTS

 

La ràbia i la indignació per l’empresonament dels líders independentistes i la detenció de Carles Puigdemont es trasllada al carrer. Les Terres de l’Ebre viuen manifestacions i concentracions que aquest diumenge la tarda es van reconvertir en talls a l’N-340 per reclamar la llibertat dels presos polítics.  

MÉS D’UNA TRENTENA D’ADVOCATS SE SUMEN A LES PROTESTES

 

Un grup de trenta advocats de les Terres de l’Ebre s’ha concentrat aquest matí a les portes dels jutjats de Tortosa per protestar contra les mesures cautelars del Suprem contra els líders catalans. Veuen desproporcionada la presó provisional pels consellers i els Jordis i han exigit lel seu alliberament.

 

DESBORDAT EL CASAL DE MIRAVET EN MOTIU DEL CONCERT DINS LA CAMPANYA FREE JUNQUERAS

 

I el casal de Miravet també s’inunda de llibertat. Dins de la campanya Free Junqueras, més d’un miler de persones desborden el Casal per veure actuar músics i grups ebrencs i reclamar l’alliberament dels presos polítics.

EL SÉNIRO MASCULÍ JA ÉS EQUIP DE SEGONA CATALANA

 

El sénior masculí del Centre d’Esports Tortosa ja és equip de Segona Catalana. Després del triomf davant el Torró d’Agramunt els tortosins van celebrar l’ascens davant l’afició, després d’una temporada marcada per les lesions.

 

EL DIUMENGE DE RAMS OBRE LA SETMANA SANTA

 

A Tortosa, multitudinària processó de la Passió. Més de 1.500 persones hi participen, tot i que al tram final es va veure alterada per la pluja. L’alcaldessa, Meritxell Roigé, encarregada del pregó.

 

Autor: