Amb Canal Terres de l’Ebre aquest diumenge som a Tortosa per parlar de la processó de la Passió, amb més de 200 anys d’història, una de les primeres i més destacades que se celebren durant la Setmana Santa. Es fa en Diumenge de Rams i hi participen les 11 confraries de la ciutat. És singular perquè manté l’antiga tradició de repartir caramels entre el públic… En parlem de tot plegat amb Cinta Fontanet, presidenta de l’Agrupació de Confraries de Setmana Santa de Tortosa, i amb membres de les confraries participants en la processó.Entrevistem la cantautora tortosina Montse Castellà, que presenta el seu nou treball ‘Punts de llibre’, i el Cor La Binota posa música en directe durant el programa. Andreu Caralt i Maite Hernández de l’empresa Terra Enllà, ens parlen de les rutes per posar en valor el paisatge de la batalla de l’Ebre i la Guerra Civil a les Terres de l’Ebre.La gastronomia basada en l’abadejo, el bacallà, té també espai en el programa amb la participació de Clara Segarra del restaurant Paiolet.Durant el programa som també a Vic per parlar del tradicional Mercat del Ram a la capital d’Osona, amb EL9TV i anem també a l’Alt Empordà a la Fira del Conill de Vilafant, amb Empordà TV.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.