PRESÓ INCONDICIONAL PER A JORDI TURULL, JOSEP RULL, RAÜL ROMEVA, DOLORS BASSA I CARME FORCADELL

 

El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena els ha tornat a empresonar per risc de fugida i de reiteració delictiva i després d’encausar-los per rebel·lió. Marta Rovira no compareix i opta per marxar a l’exili. Connectarem amb diferents punts del territori per seguir les mobilitzacions de protesta contra la repressió de l’Estat.  

LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L’EBRE DENÚNCIA NOUS EMBASSAMENTS A LA CONCA DE L’EBRE

 

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua, la Plataforma en Defensa de l’Ebre denuncia amb una acció reivindicativa que el nou Pacto Nacional del Agua del PP inclourà 52 nous embassaments a la conca de l’Ebre. Una nova sentència de mort pel Delta, segons l’entitat ambiental.

 

EL NOU APARCAMENT DE L’ENTRADA DE TORTOSA GRATUÏT

 

El nou aparcament de l’entrada de Tortosa, que ha de servir d’enllaç amb el servei de bus de l’Hospital, és des d’aquest divendres gratuït per tots els usuaris. Fins ara era gratuït només per a les persones que utilitzaven el bus llançadora per anar al centre. L’ús des de la posada en marxa fa uns mesos ha estat escàs. 

ELS CANTAIRES TORTOSA ES JUGA LA PERMANÈNCIA A LA LLIGA

 

El Cantaires Tortosa s’hi juga moltes de les opcions de permanència a Lliga EBA, aquest dissabte a la pista del Roser, coer de la categoria. El club, tenint en compte la importància del partit ha posat a disposició dels socis un autobús per acompanyar l’equip a Barcelona.

 

TORNA LA PASSIÓ DE LA CAVA

 

Es representarà dissabte i diumenge a partir de les set de la tarda al Saló Parroquial de l’església de Sant Miquel. Més d’un centenar de persones fan possible la representació, una de les més antigues del sud de Catalunya i la única del Baix Ebre.

Autor: