AGAFA FORMA UN NOU TRANSVASSAMENT DE L’EBRE

 

En el Dia Mundial de l’Aigua, el PP envia al PSOE una proposta de Pacto Nacional del Agua que inclous noves transferències d’aigua entre conques. Els socialistes han anunciat que s’oposaran a qualsevol intent de transvasament.

TRES EBRENCS, NOUS MEMBRES DEL SECRETARIAT NACIONAL DE L’ANC

 

Víctor Reverté, Roger Heredia i Joaquim Vallés són els tres nous membres ebrencs del secretariat nacional de l’Assemblea Nacional Catalana. A l’Ebre, s’aposta per Elisenda Paluzie perquè sigue la propera presidenta de l’entitat.

 

EL CERCLE EMPRESARIAL D’ATENCIÓ A LES PERSONES RECLAMA L’EQUIPARACIÓ DE L’IVA DELS SERVEIS GERIÀTRICS

 

El Cercle Empresarial d’Atenció a les Persones, que presideix l’ebrenca Cinta Pascual, reclama l’equiparació de l’IVA dels serveis geriàtrics. Els recursos assistencials privats tributen un 10%, un 6% més que els mateixos serveis concertats o públics.

SEGONA EDICIÓ DEL MICBASKETBALL

 

Hi participaran 112 equips, en un torneig capitanejat pel tortosí Juanjo Rovira, que vol aplicar el mateix model d’èxit que al MIC de futbol. 

CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DE LA POESIA AMB L’ESPECTACLE DEIX

 

L’espectacle DEIX, de Valer Gisbert, protagonitza l’acte institucional del Dia Mundial de la Poesia, des del palau Oliver de Boteller de Tortosa. El dramaturg ebrenc va proposar un contingut que posa sobre l’escenari la lletra interpretada.

Autor: