L’ALCALDE D’AMPOSTA, ADAM TOMÀS, VOL OPTAR A LA REELECCIÓ LES MUNICIPALS DE 2019

 

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, vol optar a la reelecció a les eleccions municipals del 2019. L’actual batlle ampostí creu que els comicis són una bona oportunitat per ampliar la base independentista. Demana formar govern ja per acabar amb el 155.

PRIMÀRIES AL PdeCAT D’AMPOSTA

 

I el Pdecat coneixerà el cap de llista que busca recuperar l’alcaldia a la capital del Montsià el 13 d’abril. L’actual cap local, Manel Masià, es presentarà a les primàries. A Horta de Sant Joan, ja s’ha confirmat que repetirà l’actual alcalde Joaquim Ferràs.

 

BABYCLON DE DELTEBRE LIDERA EL MERCAT MUNDIAL DE NADONS HIPERREALISTES

 

Una empresa de Deltebre lidera el mercat mundial de nadons hiperrealistes. Exporta mig miler de ‘babyclons’ l’any, tant a Europa com als Estats Units. Són escultures artesanes que emulen recent nascuts amb una precisió sorprenent.

 

L’AMPOLLA ESCENARI DE LES RUNNING SERIES TERRES DE L’EBRE

 

L’Ampolla, escenari de la segona prova del calendari Running Series Terres de l’Ebre. A la prova dels 10 quilòmetres s’imposen Youseff Abaghdad i Marta Paulino. També va haver la modalitat de 5 quilòmetres.

 

LA SÈRIE “COMTES” ARRIBA ALS INSTITUTS DE LES TERREES DE L’EBRE

 

La sèrie documental de la Xarxa ‘Comtes’ arriba als instituts de les Terres de l’Ebre des de la gran pantalla. Un punt de partida per ampliar coneixements sobre personatges com Guifré el Pelós o Guifré Borrell.

Autor: