EL MOVIMENT VEÏNAL PER L’AP-7 PROPOSA UNA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA

 

El moviment veïnal per l’AP-7 gratuïta proposa una Volta Ciclista de Catalunya alternativa per denunciar totes les agressions que pateix el territori, des de les infraestructures, al Castor, el transvasament de l’Ebre o la contaminació de Flix. És l’acció que proposen contra les 5 noves rotondes projectades a l’N-340.

MERITXELL ROIGÉ ANUNCIA ACTUACIONS DURANT LA CONFERÈNCIA SOBRE LA CIUTAT DE TORTOSA

 

Nous estudis universitaris o l’ampliació del Museu i l’Auditori són algunes de les actuacions anunciades per l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, durant la conferència sobre la ciutat. Exposa el seu model perquè la capital del Baix Ebre i les Terres de l’Ebre guanyin pes territorial i econòmic.

 

AMPOSTA PREPARA LA FESTA DEL MERCAT A LA PLAÇA

 

Del 17 al 20 de maig Amposta tornarà al segle passat. La Festa del Mercat a la Plaça arriba a la desena edició consolidada dins el calendari festiu català i amb un cartell i un programa que repassaran la primera dècada de vida de la cita de recreació històrica. TIT4: En tercera catalana d’handbol masculí, el Centre d’Esports Tortosa se situa líder i està a un partit de certificar l’ascens. Se’l jugarà la setmana que ve davant un Agramunt que també es juga la promoció d’ascens.

 

ES PRESENTA EL LLIBRE “QUINA MORRA”

 

Un nou llibre viatja fins als orígens del tradicional joc rapitenc de la morra. A través d’un recull de contes, ‘Quina morra’ busca preservar-ne la memòria i ampliar-ne els coneixements.

 

Autor: