CINC ANYS DE LA DESCOINTAMINACIÓ DEL PANTÀ DE FLIX

 

Es compleixen cinc anys de l’inici de les obres de descontaminació del pantà de Flix, a l’espera que es reprenguin els treballs per netejar les 80.000 tones de llots tòxics que encara queden al fons de l’embassament. La presumpta trama de corrupció al si d’Acuamed i el conflicte amb FCC ho estan retardant. L’ajuntament i la plataforma Flixnet reclamen controls a l’aire en aquesta segona fase.

ELS PENSIONISTES AIXEQUEN LA VEU

 

Els pensionistes aixequen la veu també des de diferents punts de les Terres de l’Ebre contra l’actual sistema de pensions. Des de Tortosa, Amposta i Ulldecona, protestes contra la pujada del 0,25% de les pensions, que titllen de “ridícula” i també per reclamar la sostenibilitat de la seguretat social.

 

INCERTES A L’HOSPITAL DE MÓRA D’EBRE

 

La nova empresa pública Salut Ebre no ha arribat a temps per començar a gestionar l’equipament just quan s’acaba el contracte i el Grup Sagessa seguirà al capdavant almenys dos mesos mes. Els representants polítics de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat volen més presència al nou ens gestor.

 

EL CD TORTOSA CUER DE LA CATEGORIA

 

El Club Deportiu Tortosa se situa coer de la categoria després de perdre al camp del Martinenc. La derrota quedarà pendent de la resolució del comitè de competició després que el conjunt tortosí hagi impugnat el partit per suposada alienació indeguda. Això en un cap de setmana en el què el fins ara president, Arturo Llorca, ha presentat la dimissió davant l’assemblea de socis, en la què tampoc s’han prsentat candidatures.

 

50 ANYS DEL DESCOBRIMENT DE LES COVES MERAVELLES

 

I avui fa 50 anys es van descobrir les Coves Meravelles. Un revulsiu turístic per Benifallet, quan es compleixen també els 25 anys des que es van obrir al públic. L’ajuntament vol ara millorar la il·luminació, en un any de celebracions.

Autor: