TOC D’ALERTA A LA REGRESSIÓ DEL DELTA

 

Nou toc d’alerta de la regressió del Delta. la barra litoral dels calaixos de Buda es trenca per segon cop en només un any i obliga al Parc Natural ha actuar per tancar la via d’aigua i evitar la intrusió salina. L’administració treu ferro però anuncia la intenció de fer una aportació externa d’arena per guanyar temps. 

ELS PARES D’EMMA RECORRERAN LA SENTÈNCIA PER CONSIDERAR-LA UNA BURLA

 

Els pares d’Emma, una de les víctimes mortals de l’accident de la N-340 al desembre de 2016, recorreran la sentència que condemna a 4 anys de presó l’acusat de l’atropellament mortal. Consideren la pena una burla.

 

PROTESTEN CONTRA LA PERSECUCIÓ A ÒMNIUM

 

L’ebre també es concentra per protestar per la persecució de l’Estat espanyol a Òmnium després d’un nou cop policial. Defensen la transparència de l’entitat i recorden que el 99% del finançament prové d’aportacions dels associats.

 

EL CD TORTOSA VIU UN CAP DE SETMANA DECISSIU

 

El Tortosa viurà un cap de setmana decisiu, tant als despatxos com esportivament. D’una banda es durà a terme l’assemblea de socis, on l’actual president Arturo Llorca, presentarà la dimissió sense alternativa. Al terreny de joc si no guanyen al Martinenc la salvació serà un repte impossible.

“LO CANÇONER” DE QUICO EL CELIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES

 

Quico el Celio, el Noi i el Mut de Ferreries publiquen Lo Cançoner. Un volum que recull lletres i acords de 124 cançons amb una història gràfica del grup.

Autor: