QUATRE ANYS DE PRESÓ PER AL CONDUCTOR QUE VA ENVESTIR MORTALMENT EMMA I MANEL

 

Quatre anys de presó per al conductor que va envestir mortalment els joves Emma i Manel sota els efectes de la cocaïna. La sentència del jutjat penal de Tortosa li atribueix dos delictes d’homicidi per imprudència greu i contra la seguretat del trànsit. La defensa del condemnat ja ha anunciat que vol recórrer la sentència.  

CINC NOVES ROTONDES A LA N-340

 

Licitada la construcció de cinc noves rotondes a l’N-340 a Alcanar, la Ràpita, Camarles, l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant, amb un pressupost superior als 2 milions d’euros. Les rotondes tindran uns 50 metres de diàmetre.

 

CONTINUEN LES NEGOCIACIOONS AMB ADIF PER SOTERRAR LA VIA DEL TREN A MÓRA LA NOVA

 

I a Móra la Nova avancen les negociacions amb ADIF perquè el pas soterrat a la via del tren sigui una realitat, així com una vorera per augmentar la seguretat dels vianants. 

 

AMPOSTA ACOLLIRÀ EL TORNEIG ZARABASQUET

 

Amposta serà la seu del torneig de bàsquet base Zarabasquet. Es disputarà del 29 de març a l’1 d’abril i està prevista la participació de 800 jugadors d’una quarantena d’equips.

DIA MUNDIAL DEL TEATRE A TORTOSA

 

Musicals com Mar i Cel, Els Miserables i West Side Story ressonaran a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa pel Dia Mundial del Teatre. L’anomenada Ruleta de musicals portarà a escena fragments d’una vintena d’obres conegudes.

Autor: