PRIMERES DECLARACIONS DELS AGENTS DE LA GUÀRDIA CIVIL PELS FERITS L’1 D’OCTUBRE

 

Els primers cinc agents de la Guàrdia Civil investigats arran la seixantena de denúncies de ciutadans ferits l’1 d’octubre a la Ràpita declaren per videoconferència davant la jutgessa d’Amposta. Asseguren que van actuar amb “proporcionalitat” i com a reacció a la forta resistència dels votants. 

CONVOCADA UNA MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DE L’ESCOLA CATALANA

 

La comunitat educativa convoca una manifestació dissabte la tarda a Barcelona en defensa de l’escola catalana i l’actual model d’immersió lingüística. A l’Ebre, el marc unitari que aplega professors, famílies i sindicats està ultimant convocatòries a les quatre capitals de comarca i una gran jornada lúdica i reivindicativa.

 

INGRESSA A PRESÓ PER DIVERSOS ROBATORIS AL MONTSIÀ

 

L’home, veí d’Alcanar, de 28 anys i de nacionalitat eslovaca, solia intimidar les víctimes amb una arma de foc curta o un ganivet. Està acusat d’un robatori amb força en un habitatge i quatre robatoris amb violència més.  

 

COMENÇA EL #FÒRUMJOVE A AMPOSTA

 

Comença a Amposta una nova edició del Fòrum Jove, considerat el Saló d’Ensenyament de les Terres de l’Ebre. Posa sobre la taula l’oferta formativa, laboral i d’habitatge. Hi passaran 1.800 alumnes.

 

DELTEBRE ES PREPARA PER AL TRIATLÓ 2018

 

El Triatló de Deltebre es marca el repte de superar el miler d’atletes de Catalunya i l’Estat espanyol. Serà el cap de setmana del 7 i 8 d’abril i estarà inclòs al tricircuit, format per vuit proves que es disputaran arreu del territori català.

Autor: