L’ALCALDE DE L’AMPOLLA DECLARA PER NO RETIRA LLAÇOS GROCS

 

Declara l’alcalde de l’Ampolla com investigat per no retirar llaços grocs durant la campanya per les eleccions del 21 de desembre, arran de la denúncia de la Junta Electoral de Zona de Tortosa. Francesc Arasa al·lega que no podia retirar simbologia d’espais que no eren de titularitat municipal. El delicte electoral està penat amb un màxim d’un any de presó.

CONTINUA LA POLÈMICA  PER LA CONVERSA ENTRE SALVADÓ I CAPARRÓS

 

Continua la polèmica per la conversa filtrada entre Lluís Salvadó i Josep Caparrós. Ambdós demanen disculpes, mentre la direcció d’Esquerra debat el futur de Salvadó, després que el diputat s’hagi posat a disposició del partit. 

RECOLLIDES 4 TONES DE BROSSA A LA CAMPANYA PER UN DELTA NET!

 

4 tones de brossa recollides és el balanç de la campanya per Un Delta Net, que ha escombrat set platges i espais naturals aquest cap de setmana. El 75% dels residus són plàstics. Els caçadors també han entrat a la llacuna de l’Encanyissada per netejar-la de brossa. 

EL CLUB PATÍ L’ALDEA ES PROCLAMA CAMPIÓ D’ESPANYA

 

El Club Patí l’Aldea, amb el seu espectacle DOMA’M, es proclama campió d’Espanya en grup xou petits. Les aldeanes no tenen aturador amb aquest triomf tenen assegurada la participació a l’Europeu i al Mundial

 

LO GOLAFRE DE TORTOSA GUANYA EL CONCURS D’ENCESES

 

La colla de Diables i Tambors Lo Golafre de Tortosa guanya el primer concurs nacional d’enceses. L’originalitat i el ritme van ser clau per imposar-se a les altres deu agrupacions participants.

Autor: