El xef d’artMuria, Rafel Muria Franch, ens prepara 3 plats amb mel de canyella de BioMuria: Ravioli amb formatge de cabra i avellanes, corder bracejat amb patates suflé i albergínia, Ronyonada de corder amb cebes tendres i humus.
Cuina amb mel Muria. Mel de canyella de BioMuria
Accepta la política de privacitat abans de comentar
El sistema de comentaris d'aquest web funciona amb Facebook. Aquest sistema recull la teva adreça IP, l'agent d'usuari del teu navegador, guarda i llegeix cookies al teu navegador, afegeix dades de seguiment addicionals, i monitoritza la teva interacció amb la interfície per comentar, incloent relacionar el teu compte de Facebook amb qualsevol acció que facis dins de la interfície (per exemple: "fer m'agrada" al comentari d'algú altre, contestar a un altre comentari) mentre tinguis la sessió iniciada a Facebook. Per a més informació sobre com s'emprarà aquesta informació, si us plau, consulta la política de privacitat de Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update.
Acceptar Rebutjar