En aquest sentit, el pressupost estimatiu de la nova infraestructura rondaria els 1,8 M €, els quals serien aportats en part a través del PAM de la Diputació de Tarragona, de remanents positius i dels recursos recaptats a través de les multes urbanístiques, una part de les quals, es podrien destinar a la construcció del pavelló. Si això no fos suficient, segons l’alcalde Paco Arasa (PDeCAT), “recorreríem a fer un crèdit, cosa que no seria un problema, donat que l’endeutament de l’Ajuntament de l’Ampolla és molt baix i no supera el 20%”.

A més d’aquesta inversió, els nous pressupostos també contemplaran la construcció d’una Àrea de Serveis per a petites Indústries, que segons l’alcalde, “serà una infraestructura adequada que servirà per promocionar el teixit empresarial local, amb l’objectiu d’ajudar-los a disposar d’un espai adequat per a les seves activitats, com una mena de viver d’empreses”.

El projecte per portar des del nucli urbà i fins a la zona, els serveis de subministrament elèctric i de telèfon, l’aigua i el clavegueram per un costat, i l’ampliació i millora del CAP per un altre, són les altres inversions previstes de cara al 2018.

L’Alcalde ha destacat respecte al pressupost, que, “seguirem també apostant per mantenir els serveis bàsics dels nostres veïns”.