Les administracions de Lotería Nacional y Apuestas del Estado tortosines han fet l’agost aquest 18 de novembre. A Ferreries, tothom qui anava a buscar un número per participar en la Loteria Nacional de dissabte sortia gairebé segur amb les mans buides. El motiu ha estat la representació gràfica de Tortosa al cupó, ni més ni menys que amb l’estampa de l’estimadíssima Mare de Déu de la Cinta. Un record que han volgut conservar tant els que participen en el sorteig habitualment com els que no.

Ho explica Carmen Mestre, propietària de l’Administració num.3 de Ferreries: “Que millor que veure la nostra Cinta sortint per tot Espanya! S’ha esgotat, de fet no en tenim d’impresos i els hem de fer automàtics perquè fa moltes setmanes que es ven. La veritat és que sí que afavoreix el negoci, totes les setmanes hauria de ser així”.

El motiu de l’homenatge ha estat el 4t centenari de la Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta i l’any jubilar. El sorteig ha posat a la venda un total de 10 milions de dècims potencials. Cada un s’ha pogut adquirir per sis euros i el premi màxim a repartir ha estat de 600.000 euros.

https://youtu.be/y_NORktwTDEhttps://youtu.be/y_NORktwTDE