Activitat organitzada per MónNatura on des del port de La Ràpita salpa un vaixell que ofereix una sortida a mar obert per observar i fotografiar aus pelàgiques com baldrigues balears, ocells de tempesta, mascarells, paràsits i diferents espècies de gavines i xatracs. Tot i que l’activitat està dirigida principalment a ornitòlegs, aficionats a l’ornitologia i fotògrafs de natura, també està oberta al públic en general que vulgui conèixer millor els ocells habiten a aquesta zona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.