Avui tenim als xef dels Restaurant Jaloa dels Reguers, Maxime Colin, que ens cuinarà una gelatina de tomàquet amb gambes i alvocat. També cuinarem amb Oli Nostrum del Perelló, a la secció de Soldebre parlarem dels olis que es poden trobar a la cooperativa, a la secció de l’aliment de la setmana patrocinada per Mule Hidalgo, parlarem del gall d’indi, coneixerem totes les funcionalitats de les manoples ‘Setvit’ i a la secció de Lluís Congelats parlarem de les sardines.

 

AMB LA COL·LABORACIÓ DE: L’Espai. Arquitectura, Interiorisme i mobiliari, Silestone, Marbres de l’Ebre i Altadill Electrodomèstics.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.