Avui ens volem posar a mirar xarxes socials. I l’impacte creixent que estan tenint a casa nostra. Primer va ser Facebook, després va venir Twitter però ara, sobretot amb Instagram, els seus usuaris més actius i amb més seguidors estan començant a obtenir ofertes econòmiques i laborals. I ja hi ha moltes empreses i ajuntaments del territori que estan començant  a reduir la inversió en publicitat tradicional per dirigir-se al públic que principalment s’informa a través d’Internet. Per parlar de xarxes socials i el seu impacte tenim avui quatre ebrencs molt implicats i amb una forta presència a les xarxes: Jonatan Rius (@PINAPLI), fotògraf de natura i influencer. Jaume Boldú, expert en xarxes socials, Núria Garcia, (@NURIAFLANDERS), instagramer de moda, Xavi Llambrich (XAVI BENIGNI), youtuber.

Periodista.