Identitat Extra Virgin Olive Oil està situat a Horta de Sant Joan (Terra Alta) i es dedica a la producció d’oli d’oliva verge extra de les varietats empeltre i picual, així com al desenvolupament d’activitats d’oleoturisme per tal d’oferir experiències úniques amb l’oli d’oliva, en un territori ric en valors paisatgístics i culturals.
Gràcies als esforços tenaços i emprenedors de generacions d’una família que ha enfrontat moltes adversitats històriques, incloent la congelació més desastrosa que es recorda i la batalla de l’Ebre un dels episodis més importants de la guerra Civil espanyola, han estat capaços de dominar els principis necessaris per produir un oli d’oliva amb qualitats excepcionals. 
En aquesta experiència podem passejar per terrenys plens de vida i història acompanyats sempre per la saviesa de les oliveres mil·lenàries. En acabar el passeig, degustem els millors olis de la Terra Alta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.