La Reserva Natural de Sebes, a Flix (Ribera d’Ebre), és un espai fluvial que conserva una bona mostra de vegetació aigualosa i de ribera. La diversitat d’ambients a poca distància afavoreix que s’hi concentrin aquelles espècies d’animals adaptades a viure-hi. A Sebes hi ha diversos observatoris, observatoris com el de la llacuna per veure ocells com el Blauet o la Fotja, o l’observatori de la Vall de Sant Joan, on trobem un volum significatiu de tortugues de rierol.

Una experiència que no et pots perdre si passeges per aquesta Reserva natural, és el taller d’anellament d’ocells, on et mostren com posen les anelles als ocells i el perquè. L’anella que utilitzen és molt lleugera i de la seva mida. Així, individualitzen l’ocell dels altres i t’ajuden a definir les rutes migratòries i les àrees de descans de les diferents espècies, a més d’informar a un altre ornitòleg sobre quina és la procedència de l’ocell que ha trobat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.