El kitesurf és un esport que en els últims anys ha experimentat una gran evolució. Es tracta d’una modalitat de navegació que consisteix en l’ús d’un estel de tracció que està subjecte a l’esportista (kiter) per 4 o 5 (rara vegada dues) línies, dues fixes a la barra, i les dues o tres restants passen pel centre de la barra; aquestes se subjecten al cos mitjançant un arnès, permetent lliscar sobre l’aigua mitjançant una taula dissenyada a tal efecte. A dia d’avui, es practica cada vegada amb més assiduïtat doncs el procés d’aprenentatge és ràpid. El Kitesurf combina habilitat i estabilitat amb dinamisme i coordinació. 
Una activitat que et farà viure sensacions d’adrenalina a les platges de Riumar i que farà que puguis gaudir d’un entorn privilegiat mentre trenques les onades del mar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.