El GR99 recorre el riu Ebre des del seu naixement fins la desembocadura. Des de temps temps remots, la vall del riu Ebre ha estat un lloc d’assentaments humans. Durant els segles, ha estat sempre una zona de singular interès ocupada per nombroses civilitzacions, motiu pel qual al llarg del seu curs es poden trobar vestigis del seu ampli passat cultural. 
Aquest GR ha estat promogut pel Ministeri de Medi Ambient i reuneix les característiques pròpies dels Camins Naturals, integrant dos codis en els suports de les senyals. Comença a Cantabria (Fontibre), on neix l’Ebre, i acaba a Riumar. 
En aquesta experiència, el tram de GR99 que es realitza és de Riba -Roja d’Ebre fins a Ascó; recorrent, així, paratges inoblidables com la Reserva Natural de Sebes o el Meandre de Flix.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.