Aquest any s’han reduït el nombre de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre davant de l’excés de proves puntuables. Per això, l’èxit de la Rogaine del Montsià consolida aquesta modalitat com a alternativa a un atapeït calendari.

Precísament una de les curses que enguany descansava dins al Circuit era la de la Pujada al Montsià, memorial Joan Aloy. Per n’aquest fet el Centre Excursionista la Foradada de la Ràpita es va decidir a tirar endavant aquesta proposta que s’ha dut a terme de forma simultània amb la celebració de la novena edició del canicròs, segon dins el calendari del circuit ebrenc de la modalitat.
 
A les deu del matí va donar inici aquesta primera edició de la Rogaine serra del Montsià, des de davant mateix del pavelló municipal d’esports de la Ràpita. Prop de la una del migdia van arribar els primers grups a la línia d’arribada, on tenien que esperar al recompte de punts per saber el guanyador de la prova.
 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.