El Parc Natural dels Ports compta amb un entorn natural que et permet gaudir de moltes activitats esportives. Una d’elles és el descens pel barranc del riu Canaletes, una experiència molt divertida i repleta de salts naturals. Es descendeix per la part alta d’aquest riu, ja que és la zona on baixa amb més força i on es creen els engorjats, salts i tobogans naturals de roca. El barranquisme combina tècniques com salt, grimpada, ràpel i nadar en una sola activitat. Per portar-la a terme necessites tenir ganes de passar-ho bé i cert material: neoprè, casc, calçat de muntanya, arnès, davallador i corda.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.