El litoral d’Alcanar s’estén entre el delta de l’Ebre, al nord, i la desembocadura del riu Sénia, al sud. La tranquil·litat de les platges d’Alcanar, mai massificades, esdevé un complement ideal per la pràctica del Paddle Surf, un esport que permet connectar amb el medi marí i gaudir, alhora, de les vistes de la costa sense la necessitat d’utilitzar una embarcació. Amb l’empresa Paddle Van Delta Sup School vivim i aprenem l’experiència de fer Paddle Surf a una de les costes més espectaculars de les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.