Jornades gastronòmiques, concurs de tapes i diada del recapte. El menjar mou masses i així s’ha demostrat a la Sénia aquest cap de setmana. Fins a 85 parades van exposar al nucli antic els seus productes, tot i la pluja amenaçant.
Un altre atractiu que va oferir el municipi, com a principal novetat, va ser les curses de cavalls i burros, que per primera vegada s’han viscut fora de de les festes majors. També es van realitzar demostracions de cuina en directe, la primera ruta de la tapa creativa i les jornades gastronòmiques del recapte, que es va efectuar el dilluns en honor a Sant Gregori i que arriba ja a la 34a edició.
Aquest dinar va aplegar més de 800 persones, entre elles diversos alcaldes del territori i altres representants polítics com la coordinadora nacional d’ICV, Marta Ribas, els diputats al Parlament Hortència Grau (ICV), Fernando Sánchez (PP), Ferran Civit (JxSí), Francisco Dominguez (C’s) i els diputats al Congrés Mònica Lafuente (PSC) i Jordi Roca (PP).
Es va tancar, així, un cap de setmana en que l’ajuntament pretén dinamitzar la Sénia amb la col·laboració de tots els sectors, apostant per la gastronomia i les curses per afavorir el comerç local i el turisme.