https://www.youtube.com/watch?v=lrmgNNVL7Y0

Reportatge extret del programa ‘La 7mana’. D’aquí a pocs mesos farà 50 anys que el monument a la Batalla de l’Ebre s’alça solemne al mig de Tortosa. El monòlit desperta la polèmica de manera cíclica, pel caràcter d’exaltació del franquisme amb què va ser concebut durant el règim. Ara, el debat sobre la seua pervivència en aquest emplaçament ha tornat a saltar als titulars, després que el Parlament s’hi haja pronunciat. A Tortosa gairebé tots els partits coincideixen en com se n’ha de traure l’entrellat: preguntant-ho a la ciutadania.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.