El regidor va presentar una moció al ple, davant el qual va exposar projectes municipals que havien patit sobrecostos a causa de les mancances en obres. En total, i segons va citar Císcar, Amposta ha acumulat vora mig milió d’euros els darrers anys per problemes registrats en obres com el mercat o la residència, impulsades en l’anterior mandat. El regidor va citar concretament “les millores que s’han hagut de fer al mercat municipal, que actualment està encara afectat pels treballs, la situació de la residència d’ancians i de l’oficina de turisme”. 

Al respecte, Ciscar va afegir que “tots tenim dret a cometre errors i, en algún cas, pot resultar comprensible. Però en els darrers mesos s’han vist molts problemes que es podrien evitar prenent mesures i invertint en personal per evitar, precisament, més despeses després”. La problemàtica, que provoca el descontent de la població, podria veure’s solucionada amb la decisió adoptada pel ple, amb els vots del propi Císcar i de l’equip de govern, que veu amb bons ulls contractar professionals externs de forma puntual per solucionar els problemes i alleugerir la càrrega de treball de l’àrea d’Arquitectura.

Segons va explicar el primer edil, Adam Tomàs, “s’han detectat problemes en algunes àrees que el consistori tracta ara de solucionar”. Tomàs va argumentar que el govern ampostí no és favorable a ampliar la plantilla, però sí a dotar de reforços puntuals aquelles àrees on es puguen produir problemes. 

Per tant, la mesura no ampliarà la plantilla però servirà per agilitzar projectes pendents com la rehabilitació del nucli antic. El vistiplau entra dins de l’objectiu de govern de reestructurar i millorar el treball del funcionariat del consistori. 

https://www.youtube.com/watch?v=hzdtb_sCBRw&feature=youtu.be

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.