https://www.youtube.com/watch?v=uP2NqJHi0wQ&feature=youtu.be

Reportatge extret del programa ‘La 7mana’. Enmig del Congrés Mundial de Telefonia Mòbil, una de les empreses que hi exposa probablement no serà el centre d’atenció, però la seua manera de fer podria ser una referència i un exemple en el futur. Fairphone és un telèfon produït i comercialitzat amb els criteris del comerç just, que intenta evitar l’ús de minerals extrets en zones en conflicte. Els convidem a conèixer la problemàtica dels anomenats minerals de sang que taquen els nostres mòbils i l’alternativa que proposa aquest telèfon.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.