https://www.youtube.com/watch?v=X12CdR764ZM&feature=youtu.be

Reportatge extret del programa ‘La 7mana’. Aquest 2016 es compliran vint anys de la presència de l’Observatori de l’Ebre a l’Antàrtida. D’aquesta manera, la institució científica més important de les Terres de l’Ebre consolida la seva activitat a escala internacional. I és que per l’escassetat d’observacions en un lloc remot com l’Antàrtida, el registre continu de dades sobre el camp magnètic terrestre serà clau per a la prevenció de fenòmens com les tempestes solars.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.