https://www.youtube.com/watch?v=_G2_Ftwi8Mc

Reportatge extret del programa ‘La 7mana’. S’havia previst històrica i amb xifres d’assistència rècord, i no va defraudar. La mobilització contra el pla de conca feta a Amposta va ser la més multitudinària, amb vora 50.000 assistents, segons els organitzadors, la Plataforma en Defensa de l’Ebre. La protesta, sovint tenyida de reivindicació sobiranista, va desbordar els carrers de la capital del Montsià i va oferir imatges d’unitat del país i també emotius moments d’agermanament entre territoris amb un objectiu comú: la defensa de les conques i l’oposició als embassaments.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.