https://www.youtube.com/watch?v=cWCYKeeyPPY&feature=youtu.be

Reportatge extret del programa ‘La 7mana’. L’objectiu de la càmera fotogràfica de Carmel Biarnés va testimoniar durant dècades la vida social a la Ribera d’Ebre. Amb un tarannà molt inquiet, va retratar multitud d’actes convertint-se, d’aquesta manera, en un notari de la segona meitat del segle XX. Ara, els seus successors han fet arribar tots els originals que en conservaven a l’arxiu, perquè els estudien i els donen a conèixer.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.