L’Associació Gastronòmica de les Terres de l’Ebre (AGTE) ha celebrat aquest mes de febrer una nova trobada gastronòmica, la quarta des…
Secció: Cuina
Els incendis en habitatges s’han incrementat un 16% aquest passat mes de gener, respecte l’any passat. Els Bombers creuen que…
El restaurant Quatre Molins, que dirigeix el xef perellonenc Rafel Muria, ha estat distingit amb El Plat, un reconeixement que…
Els tres xefs de les Terres de l’Ebre amb Estrella Michelin han revalidat aquesta distinció un any més en la…
El sommelier Josep Roca, del Celler de Can Roca, ha destacat les potencialitats dels vins de la Terra Alta en…
La cuina catalana es cita de nou a la Terra Alta amb motiu de la GastroEbre, un esdeveniment destinat a…
L’Ametlla de Mar celebra aquesta dissabte al port pesquer la tradicional diada de l’Arrossejat, que donarà inici a les jornades…
L’espai EbreTerra reprendrà la programació de cursos de cuina aquest mes de setembre. Concretament entre els mesos de setembre i…
El perellonenc Rafel Muria, xef del restaurant Quatre Molins (www.quatremolins.com) i de la marca de mel de luxe artMuria (www.artmuria.com),…
Els tres xefs de les Terres de l’Ebre amb Estrella Michelin han revalidat aquest prestigiós reconeixement un any més. Aquesta…
L’espai de cuina d’EbreTerra acollirà el 24 d’octubre, a partir de les 10 del matí, una jornada dedicada a la…
El conreu de la fruita dolça és un dels més típics a la Ribera d’Ebre. Cada any, un municipi de…