Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Societat

Rasquera, epicentre de la ramaderia durant el cap de setmana

La trenta-dosena Fira Ramadera i d'artesania de Raquera ha estat un any més l'epicentre del sector. Prop d'un miler de persones van el municipi per conèixer la gastronomia local i viure un dels moments més especials de l’any: la baixada dels ramats de cabra blanca, el principal símbol de la gastronomia local. 

La Diada de l'Ostra aplega centenars de visitants a l'Ampolla

L’ostra ha esdevingut la perla més preuada aquest cap de setmana a l’Ampolla. La població ha dut a terme una nova edició de la diada dedicada a aquest mol·lusc, una jornada que va omplir el port pesquer a vessar de gent. Ara, l’atenció es desplaça als restaurants.

 
Des de les 11 del matí, el port pesquer de l'Ampolla es va convertir en l'escenari de la diada, on es van degustar 2.500 quilos d'ostres del Delta de l'Ebre, així com la mostra de les diferents formes de cuinar aquest marisc, el concurs de cuina entre els restauradors del municipi i música en viu.
 
Jornades Gastronòmiques de l'Ostra
 
També van donar el tret de sortida les Jornades Gatronòmiques de l'Ostra, que s'allargaran fins el 21 de maig,  Els restaurants de l'Ampolla oferiran menús al preu de 30 euros amb l'ostra com a plat protagonista. Hi participen: Restaurant Botavara; Restaurant Can Piñana; Restaurant Casa David; Restaurant Casa Llambrich- Juani; Restaurant Club Nàutic- Casa Montero; Restaurant Del Mar-Flamingo; Restaurant El Pescador; Restaurant La Barraca; Restaurant La Roca Plana; Restaurant Perales, i Restaurant Sol.
 

L'Aldea inaugura el nou tanatori

L'aldea va inaugurar divendres el nou tanatori de la població que preten ampliar els equipaments existents donant un servei que fins ara les famílies havien d’anar a buscar a altres municipis pròxims. 

El turisme rural de l'Ebre es torna a promocionar en una nova edició de Benvinguts a Pagès

Amb la segona edició de Benvinguts a Pagès la pagesia catalana es prepara per a viure un gran cap de setmana de portes obertes. Gairebé 250 pagesos, ramaders i pescadors d’arreu de Catalunya oferiran visites gratuïtes a les seves explotacions del 3 a 5 de juny, perquè la ciutadania pugui conèixer i tastar els productes cultivats, criats i pescats a casa nostra.

Indignació a Campredó pel tancament de l'oficina bàncaria BBVA

El Govern de Campredó ha expressat la seua indignació per l’anunci de tancament de l’oficina bancària que el BBVA-Catalunya Caixa té al carrer Benicarló. L’entitat va comunicar la setmana passada que el proper 23 de maig l’oficina tancarà les portes després de més de 35 anys en funcionament.

L'Ebre fa pinya per mantindre i promoure els bous

Quan fa pocs dies de l’inici de la nova temporada de bous, l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre i els ajuntaments que en programen festes al territori han tornat a donar una imatge d’unitat en la defensa dels correbous.