Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Societat

A partir d’aquest dimecres, un cop acabades les obres, resta obert a la circulació el nostre estimat camí del Xoperal de l’Ermita, una obra ràpida i ben executada que ha permès l’arranjament d’aquesta via tant freqüentada i que a partir d’ara comptarà amb el servei d’un Carril Bici que proporcionarà un espai de passeig, d’activitat esportiva i d’atractiu turístic  amb la imatge estretament lligada al bressol del Delta.

L’obra ha suposat un import de 86.195,38€ IVA inclòs i s’ha fet realitat gràcies al superàvit pressupostari del nostre Ajuntament obtingut l’any 2016.
Desitgem que tots els ciutadans i les ciutadanes de l’Aldea ho puguin gaudir, i de la mateixa manera, convidem als visitants forasters de les nostres terres i de més enllà a aprofitar aquest àmbit privilegiat i identificatiu d’un dels millors paisatges del nostre Delta.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s