Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Societat

Granades de mà de la Guerra Civil localitzades a Tivissa / Guàrdia Civil

Durant el cap de setmana un veí de Tarragona i una veïna de la localitat de Tivissa, van descobrir diversos projectils anticarros i granades de mà de la passada guerra civil.

El primer descobriment ho va fer el veí de Tarragona quan es trobava passejant per la zona de la urbanització Boscos de Tarragona i la segona troballa ho va realitzar una veïna de Tivissa mentre realitzava obres en una parcel·la de la seva propietat.

Un cop va tenir coneixement la Guàrdia Civil del fet, el Grup Especialistes de Desactivació d'Explosius i NRBQ es va posar en contacte amb les persones que van realitzar el descobriment, traslladant tot seguit fins al lloc de la troballa, comprovant in situ que efectivament, a la urbanització Boscos es trobaven tres projectils d'artilleria de 77 mm. sense espoleta però amb càrrega, la segona troballa corresponia a set granades, 3 de tipus pinya, 3 tipus de bola de llit i 1 universal de la passada guerra civil, que no havien arribat a explotar, trobant-se en molt mal estat de conservació, per la qual que van procedir a la seva retirada i posterior destrucció en un lloc habilitat de la zona de la troballa.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s