Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Societat

El curs Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials està impulsat pel Consell Comarcal del Baix Ebre a través de la societat Baix Ebre Innova i subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Té una durada de 470 hores i inclou 80 hores de pràctiques laborals a l'Hospital de la Santa Creu de Jesús. El alumnes que completin aquesta formació obtindran al final del curs el certificat de professionalitat en Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

Aquests alumnes podran ser contractats en l'àmbit públic o privat, en centres o equipaments que prestin serveis d'atenció sociosanitària: centres residencials o centres de dia. Podran desenvolupar la seva activitat professional dins el sector de prestació de serveis socials a persones en règim de permanència parcial, temporal o permanent en institucions de caràcter social. Les principals ocupacions o llocs de treball relacionats amb aquesta formació són el de cuidador/a de persones amb minusvalidesa física, psíquica i sensorial, i el de cuidador/a de persones dependents en institucions.

El president de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro, ha remarcat la importància que té la vocació en aquesta activitat professional i ha encoratjat l'alumnat a aprofitar aquesta oportunitat formativa, especialment les pràctiques laborals incloses. L'objectiu d'aquest curs és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre en una especialitat que té actualment demanda.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s