Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Societat

Una quinzena de joves participen en el programa Joves per l'Ocupació amb l'objectiu d'incorporar-se al món laboral com a soldadors. El curs consta d'una acció formativa de 270 hores de duració i 40 més de pràctiques laborals en empresa.

Enric Roig, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, ha animat els joves a aprofitar aquesta oportunitat formativa en un moment en què en el mercat laboral hi ha demanda d'aquesta professió i per tant existeixen garanties d'estabilitat.

Aquesta acció, que impulsa el Consell Comarcal del Baix Ebre i subvenciona el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), combina la formació amb la inserció laboral i es desenvolupa al Centre de Formació Terres de l'Ebre de Tortosa.

Joves per l’Ocupació té una durada de 15 mesos i inclou una tutorització i acompanyament a la inserció laboral que combina tot un seguit d'accions destinades a donar suport i orientar, de manera individualitzada, a cada jove. A la vegada, el programa també inclou una prospecció d'empreses de la comarca que encaixin amb la formació realitzada per fomentar la contractació d'aquests joves.

 

vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre,
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s