Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Societat

El pastisser Gerard Fresquet ha estat el creador d'aquesta mona / Cedida

Els musclos són un dels productes estrella de la gastronomia ebrenca i les muscleres, un dels trets identitaris del paisatge deltaic. I per aquest motiu, enguany la pastisseria Fresquet de Deltebre ha sorprès clients i productors amb una mona de Pasqua recreant-ho.

El pastisser Gerard Fresquet ha estat l'encarregat de crear aquesta mona de grans dimensions representant "les muscleres del Delta" per donar a conèixer més aquest producte cultivat a les badies del Delta. Han estat mesos de feina per crear-la i compta amb més d’un metre de llargada, 50 centímetres d’amplada i 25 quilos de xocolata.

La mona però, no està a la venda, sinó que se sortejarà entre tots els clients que comprin la mona de Pasqua a la pastisseria.