Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Societat

Els guardonats amb el president Puigdemont i el president de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia, Carles Vilarrubí / Marta Jordi / l'Acadèmia Catalana de Gastronomia Imatge dels guardonats amb el president Puigdemont i el president de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia, Carles Vilarrubí. Pla general. (Horitzontal)  Foto en Alta  Foto en Mitjana Secció/Subsecció: Cultura, Gastronomia Codificació territorial: Àmbit metropolità, Camp de Tarragona, Catalunya, Terres de l'Ebre Categories: Cultura, Àmbit metropolità, Foto, Camp de Tarragona, Catalunya, Gastronomia, Terres de l'Ebre Id: 3177074 Tags: guardó, Premi Nacional de Gastronomia, president, Puigdemont, Ruscalleda Textos Divendres, 17 Febrer 2017 Ruscalleda rep el Premi Nacional de Gastronomia 2016 en reconeixement a la seva trajectòria Territori  Alt Pirineu i Aran Àmbit metropolità Andorra Camp de Tarragona Catalunya Catalunya del Nord Comarques centrals Comarques gironines Estat espanyol Europa

En una gala celebrada dijous al Palau de Pedralbes de Barcelona, els copresidents Pere Vicent Balfegó i Manel Balfegó van recollir el Premi Especial de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia.

El van recollir de mans del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, en una gala que va reconèixer la trajectòria de la cuinera Carme Ruscalleda, que va rebre el Premi Nacional de Gastronomia. D'altra banda, Àlvar Ayuso, del restaurant Alvart, va ser guardonat amb el Premi al Cuiner Revelació del 2016.

Els premis reconeixen aquells cuiners, restaurants, professionals o col·lectius i institucions relacionades amb el món de la gastronomia catalana que al llarg de l’any o per la seva trajectòria han destacat per la seva tasca i aportació a la cuina del país

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s